Trimsalon Klein Duimpje
voor uw West Highland White - en Schotse Terriër
Luitgardestraat 2 
 3882 EH PUTTEN (GLD) 
 Tel. 0341 - 35 78 90
 
 
 
 
 
Het gebruiken van essentiële oliën is voor mij een manier om op een natuurlijke manier alle onderdelen in ons lichaam (zowel van mens als dier) te ondersteunen, zodat ons lichaam en onze geest zelf (weer) in stelling gebracht wordt om problemen aan te pakken en voor zover mogelijk ook op te lossen.

Ik ben een enthousiast gebruiker (zowel in mijn gezin en in de trimsalon) van essentiële oliën. Mijn keuze in gebruik is heel bewust gevallen op wereldleider in THERAPEUTISCHE kwaliteit oliën, Young Living. Deze bijzondere pareltjes uit de natuur, echte oerkrachten kunnen je leven op zo veel vlakken zowel mentaal, fysiek en emotioneel ondersteunen, dit is echt een geweldige gewaarwording. Ik ben er enorm blij en dankbaar voor dat deze oliën op mijn pad gekomen zijn.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische vloeistoffen die zitten in bloemen, struiken, bomen, wortels, harsen, en zaden. Deze oliën die ook wel bekend staan als de levende energie van de natuur, bevatten inhoudsstoffen die resultaten geven. Therapeutisch kwalitatieve essentiële oliën worden verkregen door middel van stoom distillatie en zijn sterk geconcentreerd, vele malen krachtiger dan gedroogde kruiden. Essentiële oliën zijn een waardevolle bron vanwege de uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor lichaam en geest. Als de geur wordt ingeademd, worden de aroma’s naar het limbische systeem van de hersenen gestuurd, waar ze een directe werking hebben op de emoties en of gemoedstoestand. Zo kalmeert de ene olie en is de andere olie juist opwekkend. Door inademing en massage komen de oliën ook in het bloed terecht, waardoor de olie door het hele lichaam wordt gestuurd. Oliën hebben bepaalde trilling frequenties, waardoor ze zelf naar die plaats in het lichaam gaan waar de ondersteuning nodig is.

In de trimsalon heb ik een diffuser aanstaan, met daarin een paar druppeltjes olie. Dit geeft, naast een hele prettige atmosfeer, ook een bepaalde werking. Die werking hangt af van welke olie ik kies. Als ik weet dat er een hondje komt dat zenuwachtig of gestrest is, stem ik de keuze van de olie in de diffuser daarop af. De geur wordt door het limbisch systeem in de hersenen van de hond direct herkent, en heeft een directe uitwerking op zijn emotionele gedrag, zijn angst. Op deze manier is het trimmen zoveel prettiger, zowel voor de hond als voor mijzelf. Met hulp van Peace and Calming oliemelange heb ik ook veel mooie resultaten bereikt met hondjes die erg bang voor vuurwerk zijn. Hoe mooi kan dit werk zijn!!Nadat ik met deze producten zoveel positieve ervaringen heb opgedaan en de nodige verdiepingscursussen gevolgd heb, ben ik Onafhankelijk Distributeur van Young Living geworden. Dit houdt in dat ik ook andere mensen en dieren graag wil laten kennismaken met deze mooie producten, en om hun ook te laten ervaren wat ik dagelijks in mijn leven meemaak. Krachtige ondersteuning op een natuurlijke manier, zonder chemische belasting.

Van tijd tot tijd geef ik informatie avonden over deze producten waar u van harte welkom bent, uiteraard geheel vrijblijvend, en ik heb ook een eigen groep op Facebook opgericht om wat meer informatie over deze producten te delen. Bent u nieuwsgierig? Meldt u zich dan aan bij mijn FB groep: Lydia Loves Oil (en zet "meldingen ontvangen" aan in uw instelling). Wilt u meer over weten over hoe deze producten u kunnen ondersteunen, schroom niet contact met me op te nemen. Ik vind het erg leuk mijn kennis en ervaring met anderen te delen.

Als u een flesje olie wilt proberen, kunt u dit bij mij aanschaffen. Het is ook mogelijk dat u zelf een eigen account aanmaakt bij Young Living, waardoor u met 24 % korting kunt kopen. U kunt dan voor dezelfde prijs inkopen als ik! Als u gebruik maakt van de volgende link, wordt u door Young Living automatisch aan mij gekoppeld voor uw begeleiding. Deze begeleiding kost u niets extra! Vult u geen lidnummer in, dan koppelt Young Living u aan een willekeurig ander lid voor uw begeleiding.

Mijn lidnummer: 13306958.
Klik hier om lid te wordenOp uw verzoek kan ik u een stappenplan toesturen om u te helpen een eigen account aan te maken, of ik kan u telefonisch ondersteunen.