Trimsalon Klein Duimpje
voor uw West Highland White - en Schotse Terriër
Luitgardestraat 2 
 3882 EH PUTTEN (GLD) 
 Tel. 06-2718 00 68
 
 
 
 
 
HEALING TOUCH FOR ANIMALS

Healing Touch voor Dieren...
Healing Touch voor Dieren is een energetische behandeling, die het lichaam ondersteunt en aanzet tot zelfheling. De technieken van Healing Touch voor Dieren zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo gezondheid en welbevinden te bevorderen.
Healing Touch voor Dieren kun je inzetten bij emotionele, lichamelijke en gedragsproblemen.

Op deze foto is mooi te zien welke processen er door een HTA behandeling in gang worden gezet, waardoor het zelf herstellend vermogen van het dier geactiveerd wordt. Het zal u wellicht wazig in de oren klinken? Geloof mij, ik ben vrij nuchter, en ik heb PRACHTIGE resultaten van deze behandelingen gezien!


Healing Touch:

• helpt een dier zijn taak te begrijpen en het geschikte gedrag te laten zien
• versterkt de band tussen mens en dier
• vermindert stress en angst
• ondersteunt een dier bij verwonding, ziekte, fysiek en emotioneel trauma
• geeft een belangrijke ondersteuning bij chronische ziektes en chronische pijnklachten
• brengt vertrouwen en zekerheid bij training en competitie
• ondersteunt acceptatie en rust bij overlijden
• helpt bij vage klachten, als niet lekker in het vel zitten
• geeft het immuunsysteem een boost
• kan het dier in zijn eigen oerkracht zetten
• etc. etc

Een dier voelt de intentie en het effect van de Healing Touch behandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische aanrakingen. Zij voelen direct dat je het goed met ze voorhebt, en kunnen zodoende ook het vertrouwen hebben om via een bepaalde techniek een oud trauma los te laten.

Hoe vaak?

Twee a drie consulten kunnen je dier een flinke boost geven. Wees je er wel van bewust dat het energiesysteem, zowel van mens als van dier, altijd aan verandering onderhevig is. Het reageert op de dagelijkse gebeurtenissen en emoties. Het is dan ook zinvol om na een succesvolle behandeling na een ruimere tussentijd een ‘onderhoudsconsult’ in te plannen, om zodoende het energiesysteem te blijven ondersteunen en terugval te helpen voorkomen.

Het is goed mogelijk om het dier op afstand te behandelden, zodat ik dus niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Voor dieren die zich minder op hun gemak voelen met een mens dicht bij zich, of niet graag betast willen worden of liever niet te lang, is een afstandsbehandeling een betere keuze. Ook als de afstand naar Putten (te) lang is, is dit een mooie oplossing. Doordat dit dier dan niet “op de mens in zijn directe omgeving” hoeft te letten, is de focus voor het dier op de energiestroom die gegeven wordt op die manier ook gemakkelijker vol te houden.
Er is geen verschil in uitwerking tussen "hands on" Healing Touch behandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed.

Opleiding / certificering

Healing Touch for Animals biedt 4 levels opleiding plus een Advanced Proficiancy en een Certificerings traject. Ik heb de levels levels 1 t/m 4 succesvol gevolgd, en ben ingeschreven voor de Advanced Proficiancy cursus die in 2021 zal plaatsvinden. Op dit moment werk ik druk aan mij certificering.

Het is mijn passie en wens om dieren te helpen met hun gezondheid en welbevinden door het geven van energetische behandelingen en daarbij ook een dieper contact tussen mensen en dieren te helpen ontstaan.
De HTA technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts voor een medische behandeling! HTA is een hele mooie complementaire toevoeging aan de behandeling door de dierenarts.

Enkele voorbeelden uit mijn praktijk

Hond M, 7 jaar oud, geopereerd aan een tumor bij een lymfeklier. Na deze ingreep blijft M lusteloos, en is niet het blije hondje dat ze altijd was. D.m.v. Healing Touch behandelingen op afstand, heb ik haar lichaam kunnen helpen de negatieve belasting van de medicatie en operatie uit haar systeem te verwijderen, en haar energielevel weer een flinke boost te geven. M is heel snel weer haar eigen blije zelf geworden, vol enthousiasme en energie.

Hond M, 8 jaar oud had last van spanningen die speelden tussen haar baasjes onderling. Ze liet dit zien door te weigeren om te eten. Hoe zeer de baasjes ook hun best deden haar weer aan het eten te krijgen, ze vertikte het. Ik heb haar via Healing Touch kunnen uitleggen (ja, er is een vorm van communicatie mogelijk) dat de issues van de baasjes NIET door M opgelost hoefden te worden. Dat haar baasjes hier zelf hard aan werkten, en dat M gewoon op haar eigen voeten mocht staan en onbezorgd hond mocht zijn. Dat ze juist door zichzelf te zijn, haar baasjes kon helpen. Hoe fijn om te horen dat ze hierna weer gewoon is gaan eten!

Hond T, 9 jaar oud. Is zo gehecht aan zijn vrouwtje, dat als hij ’s avonds alleen met het baasje thuis is, hij onophoudelijk en onverstoorbaar hard blijft piepen. Baasjes hebben reeds van alles geprobeerd, maar T laat zich niet verleiden om ander gedrag te laten zien. Via Healing Touch heb ik gewerkt aan het ondersteunen van zijn energiesysteem, en hem laten zien dat hij een EIGEN systeem heeft, en niet vastgekoppeld is aan het vrouwtje. Zonder alle details van de behandeling te gaan melden, is het na 3 behandelingen zover dat T rustig en vol vertrouwen wacht tot het vrouwtje ’s avonds thuis komt en het piepen is GESTOPT! Wat een fantastische ommezwaai, heel fijn voor de baasjes maar zeker ook voor T zelf!Totale ontspanning tijdens de behandeling


We zijn ons er vaak niet van bewust dat dieren reageren op onze eigen energie. We zoeken het probleem vaak bij het dier, maar niet zelden is het de mens die hier een stapje in de ontwikkeling mag maken, waardoor het dier ook verder kan. Dieren zijn ook een meester in het ‘spiegelen’ van ons eigen gedrag of onze eigen problemen. Hierdoor kunnen ze letterlijk en figuurlijk ziek worden. En dat is juist niet wat de eigenaar voor zijn dier wil, maar soms heb je daar een buitenstaander voor nodig om dit probleem en de oplossing ervan naar de oppervlakte te krijgen.
Een mooi voorbeeld hiervan is dat ik (na heel veel jaren) heb geleerd om d.m.v. mijn eigen energie en ademhaling een zodanige rust uit te stralen dat mijn Westies niet meer 100 % van de wandeltijd in het bos klaar staan om weg te sprinten naar elke voorbijganger e/o hond om daar hysterisch tegen te blaffen. Ik dacht echt al 30 jaar dat dit het probleem van mijn honden was, van alle Westies die ik gehad heb. Hoe bijzonder als je kunt ontdekken hoe je dit kunt veranderen door je eigen houding.

De kosten van een Healing Touch voor Dieren behandeling


Consult in mijn praktijk
€ 50,00

Consult op afstand
€ 50,00

5 strippenkaart sessie in praktijk of afstand
€ 225,00 18 maanden geldig

Consult aan huis binnen 5km van Putten
€ 55,00

Consult aan huis 5-30 km van Putten
€ 65,00

** incl. uitgebreid schriftelijk behandelverslag en gebruik van Young Living oliën tijdens de sessie.

Een HTA sessie inclusief schriftelijk behandelverslag duurt ca 1.5 uur.

Wilt u vrijblijvend informeren of een HTA behandeling iets voor uw dier kan zijn? Wilt u een afspraak maken voor uw dier? (en dit kunnen ALLE dieren zijn, niet alleen honden). Neem contact op via MAIL of stuur me een BERICHTJE.